Світлана Лобода в приватному літаку блиснула своїми «стиглими вишеньками» перед іншим: Ліндеманн буде в люті

Популярна українська співачка Світлана Лобода в приватному літаку похвалилася формами перед іншим. Безсумнівно, Тіллю Ліндеманну це не сподобається, якщо вони все ж таки пара.

Героїня нашої сьогоднішньої статті абсолютно не соромиться демонструвати своє тіло, тим більше що вона над ним ретельно працює. На цей раз зірка поділилася з підписниками в Instagram відео, на якому сміливо танцювала під модний трек в приватному літаку.

Поруч з нею сидів гуморист і співак Олександр Ревва, більш відомий під псевдонімом Артур Пирожков, а також дизайнер Бічолла Тетрадзе.

Александр Ревва, Бичолла Тетрадзе и Светлана Лобода
Олександр Ревва, Бічолла Тетрадзе і Світлана Лобода

Не можна не відзначити наряд Світлани — на ній був тісний чорний топ, який вигідно підкреслює її принади, а під час своїх рухів Лобода не раз блиснула ними перед знаменитими красенями.

Цей ролик виконавиця виставила на честь дня народження Олександра, супроводивши його зворушливим підписом:

«Ви говорите, дружби між чоловіком і жінкою не існує? Ще й як! Мій чудовий, смішний, добрий і дуже талановитий друг! Я хочу привітати тебе з твоїм днем! Шкода, що не зможу тебе обійняти сьогодні, але я з вами!», — написала знаменитість.

Коментатори встигли не тільки приєднатися до привітань, але ще і розкритикувати співачку:

  • «З днем народження самого позитивного чоловіка!»;
  • «Цікаво, що думає Тілль, коли вас дивиться»;
  • «Всього самого найкращого!»;
  • «Ну він же одружений…»;
  • «Під чим ви?»;
  • «А навіщо ці конвульсії на камеру?».

Втім, за службовим обов’язком Світлана вже навчилася не реагувати на подібні випади в свою сторону, адже всім не догодиш.

Светлана Лобода и Тилль Линдеманн
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

Варто сказати, що Лободі приписують роман з солістом Rammstein Тіллем Ліндеманном. Більш того, його вважають батьком молодшої дочки зірки, яку вона до того ж назвала Тільдою.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.