Христина Асмус розлютила мережу новою витівкою: «Тепер і дочку вирішила роздягнути»

Актриса Христина Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі провокаційні фотографії своєї шестирічної доньки Насті.

Відомий шоумен Гарік Харламов і популярна актриса Христина Асмус в червні цього року оголосили про розлучення після восьми років шлюбу. Екс-подружжя має спільну шестирічну дочку Анастасію. Гарік і Христина розлучилися без публічних скандалів і їм вдалося домовитися про спільне виховання дочки.

Нещодавно Асмус опублікувала в своєму Інстаграмі серію фотографій доньки Насті. Христина вирішила показати підписникам фото дівчинки з різними виразами обличчя, зроблені під час прийому ванни.

Шанувальники Асмус жорстко розкритикували актрису

Підписники Христини Асмус були обурені побаченими фотографіями. Більшість фоловерів вважає, що показувати фотографії оголеної дитини не доречно. «Навіщо дочку в такому вигляді постити! Це не правильно !!! »,« Заберіть ці фото! Гаразд себе виставляєте …. але дитину навіщо ?! »,« Це вже частина дитячої порнографії », – обурилися в коментарях підписники.

Варто відзначити, що Христина Асмус часто публікує провокаційні фотографії в своєму Інстаграмі і, мабуть, не боїться засуджень. Актриса часто жартує над коментарями Хейтерів і спеціально провокує обговорення своєї персони в Мережі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.