Леся Никитюк показала свою “галявину ” на грудях: занадто волохата

Найбільш довгонога ведуча України опублікувала у себе в Інстаграм несподіваний смішний знімок.

Телеведуча шоу “Ле Маршрутка” і екс-особа найпопулярнішою в світі тревел-програми “Орел і Решка” Леся Никитюк осоромилася черговим знімком. Вона повинна була виглядати ефектно і стильно, але замість цього нарвалася на критику і насмішки з боку шанувальників. А все це через топа з відкритими плечима, який повністю укритий штучними пір’ям.

Леся показала фото, яке не може не розсмішити

У коментарях прихильники навіть написали, що вона “схожа на курку”. Хоча справжні цінителі відзначили – це просто стильний одяг, яка добре поєднується з широкими джинсовими шортами, які наділу Леся. Леся Никитюк ніяк не відреагувала ні на критику, ні на компліменти з боку фоловерів. Підписала свій знімок дуже стримано і багатозначно: “Магічний вечір” (англійською мовою). Що ж мала на увазі довгонога красуня? Можливо, у неї з’явився залицяльник, для якого вона так вирядився на романтичний вечір.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.