Як гламурна співачка Йолка вийшла заміж за простого сільського хлопця і що з їх шлюбом зараз

Ми з величезним подивом дізналися що популярна російська співачка українського походження Йолка (Єлизавета Іванців) заміжня, і причому, давно. А ось хто її чоловік - ще більш дивно!

Журналісти та медіа завжди в курсі особистого життя багатьох знаменитостей, але найбільше уваги привертають не стільки інтерв’ю зірок, скільки відмова від коментарів – що ж такого відбувається поза видимості публіки, що людина не готова поділитися?

Таємниця, покрита мороком

Вже давно приклад такої поведінки можна спостерігати за співачкою Йолкою, яка болісно сприймає особисті питання. І нам навряд чи варто очікувати відвертого розповіді – сама виконавиця чітко дала зрозуміти, що роз’яснювати цю тему не збирається.

співачка Йолка
Співачка Йолка

Що вдалося розкопати

Тим не менш, деякі відомості про особисте життя Ялинки все-таки є. Відомо ім’я чоловіка співачки – хлопця звуть Сергій Астахов, і він далекий від сфери шоу-бізнесу. Знайомство пари сталося ще в середині 1990-тих, коли вони зустрілися на відпочинку – закрутився курортний роман, який плавно переріс у серйозні стосунки вже в Москві.

Ялинка і Сергія Астахов
Йолка та Сергій Астахов

Йолка довго приховувала обранця від колег по музичному цеху, поки вони самі не зажадали хлопця «на знайомство» – тоді боязкий, але відданий юнак їм сподобався і підозр не викликав. Але з коментарів продюсера співачки, Влада Валова, стало зрозуміло, що з Сергієм не все так чисто. Тим більше, з’ясувалося, що молода людина якось дуже швидко затягнув нову зірку в ЗАГС і вони таємно розписалися.

Виявилося, що Астахов – простий сільський хлопець без освіти з невеликого підмосковного села Хотьково. Його батько копав колодязі в сусідніх селах, а хвора мати не працювала. Сам Сергій теж перебивався випадковими заробітками, а більше жив за рахунок одиноких жінок.

Ялинка і Сергія Астахов
Йолка і Сергія Астахов

Після того, як вони з Йолкою зійшлися, Сергій теж не обтяжував себе наявністю роботи і жив, як альфонс, на гроші партнерки. Судячи з того, що в той же період Йолка почала звертатися до продюсера з проханнями збільшити кількість концертів для підвищення заробітку, апетити «простого» хлопця виявилися зовсім не скромними.

Ялинка і Сергія Астахов
Йолка та Сергій Астахов

На жаль, для зростання популярності Ялинці довелося перейти до «попсі» і змінити продюсера на більш «зоряного» – вона розірвала співпрацю з Валовим, стала записувати хіти під керівництвом Алена Михайлова і Ліани Меладзе. Тоді ж вона розписалися з Сергієм в сільраді Хотьково і стала утримувати не тільки свою сім’ю, а й старих батьків чоловіка. Вона капітально відремонтувала їх будинок, провела газ і воду, подарувала машину і побудувала гараж.

Ялинка і Сергії Астахов
Йолка та Сергій Астахов

Коли після появи хіта «Прованс» Йолка стала зіркою, її доходи різко зросли. Тоді вона свого чоловіка взяла на зарплату адміністратора. Але він нічого не робив за своєю роботою, а просто відвідував з Йолкою музичні заходи і тусувався по нічним клубам.

Вони почали будувати будинок в Сергієвому Посаді, але зараз це будівництво вже як три роки повністю зупинено.

Недостоенний будинок Ялинки
Недобудований будинок Ялинки

До сих пір невідомо, як саме закінчився цей шлюб – офіційним розлученням або «вона його просто вигнала», як кажуть сусіди пари по Сергієвому Посаді. Також Йолка звільнила хлопця з посади свого адміністратора – судячи з усього, займатися навіть цієї «символічною» роботою у нього не вийшло.

Примітно те, що співачка продовжує носити обручку, нехай уже з’являється на заходах на самоті. У будь-якому випадку, дізнатися деталі навряд чи вийде – сама Ялинка ділитися подробицями не готова, а Астахов публічне життя не веде.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!