Онкохвора Заворотнюк опублікувала нові фотографії в Instagram

У Instagram-акаунті найзнаменитішої "няні Віки" Росії з'явилися нові фотографії, які присвячені річниці її весілля з Петром Чернишовим.

“Подарунок від донечки на 12-ту річницю весілля. І просто найкраще творчість “, – пише сама Анастасія Заворотнюк в коментарі під фотографіями.

https://www.instagram.com/p/CFESSLwnjrQ/

Відзначимо, що мова йде не про фейковий акаунтах, а саме з офіційного аккаунта з перевіреною відміткою. Напередодні в Сторіс Instagram Заворотнюк з’явилося її фото разом з чоловіком Петром Чернишовим. Пара в суботу відзначала 12-ту річницю весілля. Посилання в запису веде на аккаунт “Підтримка Анастасії Заворотнюк “.

Фанати відреагували на раптове повідомлення від Заворотнюк: невже вона повернулася на публіку?

Повідомлення про захворювання Заворотнюк з’явилися в серпні минулого року. Деякі ЗМІ писали, що у неї рак мозку. Довгий час родичі актриси не давали жодних коментарів, однак потім підтвердили, що у неї діагностували гліобластом. Зараз говорять, що Заворотнюк лікується в американській клініці.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.