Запалі очі і великий ніс: вагітна зірка “Пишного століття” Мер’єм Узерлі шокувала шанувальників зовнішнім виглядом

У своєму Інстаграм-акаунті популярна турецька і німецька актриса опублікувала нове фото. Вагітного животика поки не видно, але в зовнішності вже є суттєві зміни.

На новому знімку радісна “Хюррем Султан ” дивиться вдалину і мріє. У неї на обличчі нюдовий макіяж, легка недбала зачіска, волосся зібране в пучок. Одяглася вона в пудровий легкий комбінезон або сорочку.

Шанувальники помітили, що їхній кумир схудла і виглядає дуже мляво. Останнім часом це було сім років тому, коли актриса виснажувала себе практично цілодобовими зйомками.

Нагадаємо, роль дружини Султана Сулеймана непросто далася німецько-турецької зірці Мер’єм Узерлі. Вона за два роки зйомок поправилася, у неї порушилася психічний стан. Це не стільки через стреси, скільки через складну фізично роботи – іноді знімальний “день ” тривав більше доби. У 2013 році вона покинула проект, а через рік стала мамою дочки Лари. З її батьком, турецьким бізнесменом Джаном Атеш. Зараз вона вагітна другою дитиною, проте поки Мер’єм Узерлі вирішила не розповідати хто ж стане щасливим татком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.