Чому на старості років посварилися Філіп Бедросович і Алла Борисівна – стала відома причина

Алла Пугачова і її колишній Філіп Кіркоров до недавнього часу дружили новими родинами. І раптом відписалися в соцмережах і перестали спілкуватися. Ніхто нічого не коментував - так в чому ж причина?

Колись в російському шоу-бізнесі існувала міцна, сильна сім’я двох головних зірок естради – цей союз був між Аллою Пугачовою та Філіпом Кіркоровим. Але в один момент їх шлюб розпався, а відносини між колишнім подружжям стали натягнутими.

Вінчання Пугачової і Кіркорова
Вінчання Пугачової і Кіркорова

Проте, спілкування знаменитих артистів продовжилося – вони дружили сім’ями до недавнього часу: ходили один до одного з приводу і без, з дітьми і без, співали дифірамби один одному при кожному зручному випадку.

Вони дружили сім'ями
Вони дружили сім’ями

Але цей рік дав багато приводів для сумнівів в дружбі виконавців. У чому ж причина сварки?

Приводом для тривоги стало святкування в будинку Пугачової і Галкіна – їхні діти цієї осені пішли в перший клас, до чого батьки приурочили розкішну вечірку. На ній зібрався майже весь бомонд, серед найяскравіших гостей – дизайнери Валентин Юдашкін і Ігор Гуляєв, прийшли багато співаків і акторів. Але Кіркорова на заході не було, хоча раніше він відвідував подібні свята колишньої дружини і намагався підтримувати теплі відносини з її новим чоловіком.

Кіркоров і Пугачова посварилися
Кіркоров і Пугачова посварилися

ЗМІ тут же згадали, що не бачили саму Пугачову на схожому святкуванні в будинку Кіркорова – вона не з’явилася на дні народження Мартіна, сина артиста. Примадонна, до того ж, отписалась від Філіпа в Інстаграмі, а потім різко висловилася про його творчість в одному з останніх інтерв’ю – мовляв, їй така музика не дуже до душі.

Кіркоров і Тіматі
Кіркоров і Тіматі

Наближені до зірок розповідають, що вся справа в новому «оточенні» поп-короля – останнім часом він намагається «ловити тренди» і співпрацює з багатьма сучасними виконавцями. Важко не помічати «хайпові» відео за участю Ольги Бузової та спільних треків з вітчизняними реперами.

Ось причина сварки
Ось причина сварки

Консервативної Пугачової чужі такі методи залучення до себе уваги, так що продюсерська тактика Кіркорова її може закономірно дратувати. Тим більше, що вона прямо конфліктує з більшістю з так званих інтернетних «зірок».

Кіркоров і Бузова
Кіркоров і Бузова

Як сказав один з друзів сім’ї Пугачової, розсварилися вони саме через те, що Алла Борисівна зробила зауваження Кіркорову, що він дуже нерозбірливий став, ніж опускає не тільки своє реноме, але і її, як колишньої дружини. Кіркоров на це розлютився і відповів, що він вже дорослий і може вирішувати сам без “матусі “, що йому робити. На ці слова образився не тільки Пугачова, а й Галкін. Коротше, у багатих свої приводи для сварок

Кіркоров і Бузова
Кіркоров і Бузова

На щастя, знайомі Примадонни говорять, що вона – людина запальна, але відходить, тому примирення зірок напевно не за горами. Сам Кіркоров, судячи з його інтерв’ю, ніяких образ на Аллу Борисівну не тримає і цінує їх спілкування. Залишилося тільки Пугачової зробити крок на зустріч.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?