Дочка онкохворий Заворотнюк поділилася сокровенним: “Щастя для мене … “

Анна Заворотнюк - дочка "Моєї прекрасної няні " Анастасії Заворотнюк.

З моменту новини про те, що Заворотнюк-старша невиліковно хвора, за її дочкою стала пильно стежити громадськість. Що тільки Анна пережила за останній рік! Її звинувачували в хвороби мами, вимагали розповісти правду про її стан, читали пости “між рядків ” і шукали підказки про те, як зараз себе може почувати Анастасія.

Дочка Заворотнюк просить не питати її про маму, так як це для неї дуже неприємна тема

Зараз Анна Заворотнюк активно веде свій Інстаграм, проте не вдається в сімейні подробиці. Там вона публікує свої фото з фотосесій або зйомок. Напередодні дівчина зробила пост, де вона позує в кавовому плащі, сидячи на стільці. У неї яскравий макіяж, а на голові недбало укладені локони. У коментарі до публікації Анна вирішила поміркувати про те, що таке щастя. Дівчина вказала, що для неї справжнє щастя криється в дрібницях.

 

“Щастя – це чашка чаю, подана дбайливою рукою, коли ти втомлена прийдеш з роботи, це сімейний похід на риболовлю, це нова скатертина на столі, це круасан з заварним кремом та запашною кавою, та багато всього ще “, – пише мрійлива Анна Заворотнюк.

Звичайно ж, коментатори зробили їй багато компліментів, і не упустили можливості запитати про стан мами. Однак такі питання Анна ігнорує.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.