Чоловік Наді Дорофєєвої хотів прикинутися мачо, але щось пішло не так

Чоловік Надії Дорофєєвої з "Время и Стекло" Володимир Дантес показав як відпочиває біля басейну.

На фотографії він ліг на дерев’яний міст прямо поруч з басейном і блакитною водою. Співак намагався зробити “живе ” фото, і навіть впустив кепку для більшої правдоподібності.

Однак шанувальникам такий знімок не сподобався – в коментарях більшість користувачів написали, що Дантес виглядає смішно.

Дантес і Дорофєєва
Дантес і Дорофєєва

Відзначимо, що Дантес взагалі має погану славу серед прихильників. За останні роки він практично не бере участі в проектах шоу-бізнесу, тому пішли чутки, що він висить на шиї Наді Дорофєєвої. Його називали “альфонсом ” і “утриманцем “, однак він реагував на ці слова з гумором. Судячи з Інстаграм, у нього з дружиною все добре, і тривога громадськості – зайве. Нещодавно Дантес з’явився в якості ведучого на балконі на шоу “Танці з зірками “. Він зізнався, що це не так просто, як сидіти на дивані і коментувати те, що відбувається по той бік екрану.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.