Комаров з “Світу навиворіт” показав свого залізного коня: ось на що повелася модель Олександра Кучеренко

Найвідоміший мандрівник України, заслужений журналіст і телеведучий Дмитро Комаров показав на чому пересувається по країні.

Судячи з геолокації, він зараз перебуває вдома з дружиною – в столиці України. Дмитро опублікував знімок на своєму мотоциклі.

“Завжди шкода, коли закінчується літо. І починаєш особливо цінувати кожен теплий осінній день “, – ностальгічно прокоментував телеведучий.

Відзначимо, через карантин і закритих кордонів, а також через спалахи китайського вірусу в різних країнах Дмитро Комаров тимчасово відмовився від зйомок свого легендарного проекту. Поки невідомо коли саме знімальний процес буде відновлений, але, судячи з Інстаграм-аккаунту ведучого, літо він провів відмінно – в компанії своєї дружини в заміському будинку.

 

У серпні ще й особисто з рук президента Володимира Зеленського отримав престижну державну нагороду. Також їздив по Україні. Як відомо – мотоцикли – хобі Комарова. У сезон і коли погода дозволяє він катається по місту і по країні на своєму “залізному коні “.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.