Ані Лорак показала, як підросла її дочка: «Справжня туркеня»

Українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, поділилася з фанатами зворушливим відео зі своєю єдиною дочкою Софією.

У минулому році відома артистка Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Причиною розлучення стала зрада Мурата. Співачка не змогла пробачити зраду і подала на розлучення. Єдина дочка Софія, якій зараз 9 років, залишилася жити з мамою, але підтримує зв’язок зі своїм батьком.

Ані Лорак часто ділиться зі своїми шанувальниками сімейними кадрами з донькою. Цього разу артистка опублікувала коротке відео з Софією в Instagram-stories. Варто відзначити, що ролик був зроблений під час їх відпочинку в сонячній Греції. На відео Софія цілує і обіймає свою зоряну маму. «У мене найкраща мама», – сказала дівчинка на відео і спробувала скопіювати маму.

Фанати артистки відзначили, що дівчинка дуже схожа на маму, але турецьке коріння все ж переважає в зовнішності. «Дочка вилита мати до пластик в юнацтві. Точнісінько »,« Софія – справжня туркеня »,« На тата схожа », – написали користувачі Мережі.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.