Люба з “Інтернів” помолодшала, покращала і дуже щаслива зі своєю 8-річною донькою Варварою

48-річна Світлана Пермякова зараз живе в Москві, вона купила квартиру, працює в театрі і виглядає просто приголомшливо.

Зігравши медсестру Любу в ситкомі “Інтерни” Світлана Пермякова стала мега-популярною актрисою. Хоча і до цього була досить відомою, але через КВН.

Світлана Пермякова раніше і зараз
Світлана Пермякова раніше і зараз

Всі, хто пам’ятає повненьку веселушку, дивуються разючій зміні – Світлана схудла і помітно помолодшала – хороший догляд і косметика зробили свою справу. Сама Світлана стверджує, що ніяких пластичних операцій не робила.

Ось так виглядає "Люба" в 48 років
Ось так виглядає “Люба” в 48 років

Світлана два роки тому купила власну квартиру в Москві і зараз живе з донькою Варварою, якій нещодавно виповнилося 8 років.

Світлана Пермякова і Варвара
Світлана Пермякова і Варвара

Нагадаємо, що дівчинку Світлана народила в 40 років від цивільного чоловіка Максима Скрябіна (пам’ятаєте, в “Інтернах” прізвище її героїні Люби теж була Скрябіна). Йому на той час було всього 20 років. Разом вони прожили 4 роки і розлучилися за обопільною згодою, але підтримують зв’язок. Як батько, максим бере участь в вихованні дочки.

Спільний похід в театр
Спільний похід в театр

До речі, до Пермякової Максиму приписували зв’язок з самою Аллою Пугачовою, ходили навіть чутки, що Примадонна без розуму від свого комп’ютерника, який робив для неї сайт, і навіть збиралася поміняти Галкіна на більш молодого чоловіка.

Максим Скрябін
Максим Скрябін

А Світлана зараз стала ведучою реаліті-шоу “Ліга домогосподарок”.

Світлана Пермякова в шоу
Світлана Пермякова в шоу

 

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.