У Мережі з’явилося архівне фото Пугачової з Лізою Галкіною в дитинстві: «Така щира ненька»

У вересні 2013 року в родині Алли Пугачової і Максима Галкіна народилися чудові двійнята Ліза і Гаррі.

Новина про появу малюків стала справжньою сенсацією, адже на той момент зірковій мамі було 64 роки, а батькові – 37. Пугачова і Галкін скористалися послугами сурогатної матері. Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини ще в молодості, що допомогло їй в 64 роки стати матір’ю.

Зараз Ліза і Гаррі – справжні зірки інтернету. Двійнята підростають дуже харизматичними і талановитими, а їхні зіркові батьки із задоволенням діляться фотографіями і відеороликами своїх дітей. Варто зазначити, що у Лізи і Гаррі є вже власні мікроблоги в Інстаграм, а кількість підписників вже наближається до мільйона. Звичайно ж, вести свою сторінку їм поки допомагають їх мама і тато.

Ліза і Гаррі Галкін
Ліза і Гаррі Галкін

Нещодавно, на сторінці в Інстаграмі Лізи Галкіної з’явилося зворушливе архівне фото. На знімку Алла Пугачова з особливим трепетом тримає на руках ще маленьку дівчинку. Користувачі Мережі умилились таким фото і відзначили, що Примадонні дуже йде материнство. «Краще фото. Який зворушливий погляд мами »,« Як же їм пощастило з дітками! »,« Ліза, як швидко. Ось ти вже школярка. Щасливі батьки. Здоров’я щастя, любові », – написали фоловери.

Шанувальники Примадонни були впевнені, що маленька дівчинка на фото – це не хто інший, як Ліза Галкіна, але виявилося, що на знімку Алла Борисівна тримала свою внучку Клавдію. Цікаво, що різниця у віці між онукою Пугачової Клавой і молодшою дочкою Лізою всього один рік.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?