З накачаними губами і без брів: помолоділа Лариса Долина здивувала зміною іміджу

У Мережі з'явилося нове фото 65-річної співачки Лариси Доліної. Фанати збентежені помолоділим видом артистки.

Лариса Долина з’явилася на заході, яке організували в честь пам’яті Йосипа Кобзона. Про це свідчить фотографія, яку опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм співачка Інна Малікова. На знімку Інна позує разом з дружиною Йосипа Кобзона Нінель і Ларисою Доліною.

Артистка для заходу вибрала стриманий образ – білий брючний костюм і червону блузку. Волосся співачка вирішила випрямити, а макіяж зробила з акцентом на губи. Варто відзначити, що за останній час Долина сильно змінилася – схудла і явно помолодшала. Ще кілька років тому співачка виглядала ось так.

Лариса Долина кілька років тому
Лариса Долина кілька років тому

Зараз же у артистки явно підтяглася шкіра на обличчі, а губи стали більш пухкими. Зміни їй явно пішли на користь. Цікаво, що помолоділа Лариса Доліна не дивлячись на те, що їй вже пішов сьомий десяток не соромиться надягати часто відверті наряди і публікувати фотографії, де вона позує в купальнику.

Лариса Долина позує в купальнику
Лариса Долина позує в купальнику

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.