Улюблениця Кіркорова Анастасія Стоцька показала підрослого сина: «Маленький Філіпчик»

Відома співачка і актриса Анастасія Стоцька показала підрослого сина. Шанувальники помітили, що хлопчик дуже схожий на Філіпа Кіркорова, хоча зірка вже не перший рік одружена з іншим.

Незважаючи на те що героїня нашої сьогоднішньої статті народилася в Києві, кар’єру свою вона побудувала в Росії. Її перший вихід на професійну сцену відбувся в 18 років, коли вона зіграла Флер-де-Ліс в мюзиклі «Нотр-Дам де Парі». Якийсь час Настя грала в Московському Театрі Луни, де її і помітив поп-король.

Стоцкая и Киркоров
Стоцька і Кіркоров

У 2002-му колишній чоловік Алли Пугачової став продюсером Стоцької, під керівництвом якого вона записала перші кілька пісень для сольного проекту. На той момент вони зайняли лідируючі позиції в хіт-парадах багатьох радіостанцій.

Зараз артистка займається сім’єю — вона щаслива дружина і любляча мама. Анастасія живе в шлюбі з вірменським бізнесменом Сергієм Абгаряном, пара разом виховує 3-річну доньку Віру і 9-річного сина Сашка.

Анастасия Стоцкая с мужем Сергеем Абгаряном и их детьми
Анастасія Стоцька з чоловіком Сергієм Абгаряном та їхніми дітьми

Публіка неодноразово відзначала, що спадкоємці подружжя дуже схожі на Філіпа Кіркорова. В минулому Настю дійсно пов’язували романтичні відносини зі співаком, проте ні в що серйозне вони не переросли.

Анастасия с дочкой Верой и сыном Сашей
Анастасія з дочкою Вірою і сином Сашком

Героїня статті довго намагалася переконати шанувальників і пояснити, що ніяких родинних зв’язків у її дітей з поп-королем немає. Однак вона просто втомилася комусь щось доводити. Ось що з цього приводу Стоцька сказала у вечірньому шоу на «Русском Радио»:

«Робити тест ДНК? Навіщо? Все одно не повірять і скажуть, що все куплено. Ну якщо людям хочеться так вважати, то нехай думають».

Днями знаменитість поділилася новою фотографією з підросли Сашком.

Звичайно, публікація викликала бурю емоцій у її підписників і знову-таки не обійшлося без згадок про схожість хлопчика з Філіпом Бедросовичем:

  • «Так на маму схожий, губи точно мамині!»;
  • «Маленький Філіпчик»;
  • «Як же він схожий на Кіркорова»;
  • «Міні-Філіп».

Судячи з усього, боротися з подібними домислами дійсно немає сенсу, тому Анастасія намагається більше не звертати уваги на все це, щоб не псувати собі настрій через дрібниці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.