Лесю Никитюк запідозрили в збільшенні губ: «Ну навіщо ти їх надула?»

Одна з найпопулярніших ведучих Леся Никитюк поділилася новою фотографією в своєму інстаграмі і приголомшила шанувальників. Невже дівчина збільшила губи?

Леся Никитюк не так давно увірвалася в світ шоу-бізнесу, але її популярності можуть позаздрити багато знаменитостей. У Інстаграмі за життям ведочої стежить 3,5 мільйона підписників. Дівчина регулярно публікує в своєму мікроблозі знімки зі зйомок і її особисте життя. Нещодавно Леся опублікувала фото на якому вона позувала нібито після душа – в білому халаті і з рушником на голові. Також дівчина поділилася власним рецептом красивої шкіри обличчя. «Мій рецепт – 7 днів конкретного відпочинку, сонце, море, сон, коктейль, риба, овочі, SPF 50 PA +++ ” », – написала Никитюк.

Варто зазначити, що для фото Леся зробила легкий нюдовий макіяж, який створює вид красивої, доглянутої шкіри обличчя. Це і помітили підписники: «Судячи з фото, ще коректор, тоналка, бронзер і хайлайтер. І все це, щоб вийшов природний колір обличчя »,« Штукатурки багато », – помітили фоловери. Однак більшість користувачів Мережі звернули увагу на губи телеведучої. На їхню думку раніше у Лесі була абсолютно інша форма губ, а значить вона їх збільшила. Сама ж Никитюк на такі коментарі відповідає коротко: «Ні! Я скажу коли ».

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.