(Відео) Алла Мазур, яка перемогла рак, вперше вийшла в ефір «ТСН. Тиждень» без перуки: сильно і стильно

Довгий час онкохвора, а тепер вже Алла Мазур, яка перемогла рак, вперше вийшла в ефір без перуки. Телеведуча зважилася на такий крок не в останню чергу завдяки підтримці прихильників.

Зовсім недавно героїня статті відсвяткувала 55-річчя, а буквально рік тому вона почала свою непросту боротьбу з онкологією.

Після порад з рідними, друзями і колегами зірка публічно заявила про хворобу, проте конкретний діагноз називати не стала. Зараз відомо, що у неї діагностували рак молочної залози.

Алла Мазур до болезни
Алла Мазур до хвороби

Звичайно, на час лікування Алла пропала з блакитних екранів, але тримала зв’язок з усіма небайдужими через соціальні мережі. Вже в травні цього року Мазур обрадувала публіку, що основна частина терапії пройдена, а в липні лікарі дали їй обнадійливі прогнози.

Справжнім вибухом стала поява знаменитості на обкладинці модного жіночого журналу «Marie Claire» в оновленому образі — без звичного каре і сива.

Алла Мазур на обложке «Marie Claire»
Алла Мазур на обкладинці «Marie Claire»

Нарешті в такому вигляді Алла постала і перед камерами в рідній студії «ТСН. Тиждень».

У випуску за 20 вересня Мазур розповіла, як змогла прийняти себе новою:

«Чесно кажучи, я і сама не знала, як будуть розгортатися події і побоювалася, як буде відновлюватися організм, але потім побачила себе такою і подумала: “А нічого, мені подобається”».

Алла Мазур в новом образе в «ТСН. Тиждень»
Алла Мазур в новому образі в «ТСН. Тиждень»

Героїня статті звернулася до всіх тих, хто вважає втрату волосся під час лікування справжнім ударом по зовнішності, приводом уникати людей, ховатися в собі, а також переставати жити і радіти простим речам:

«Я хочу спробувати показати, що і такі наші ультра короткі стрижки після боротьби з хворобою можуть бути стильними, модними і, перемігши рак, можна залишатися цікавою, красивою, сучасною жінкою. Я дуже сподіваюся, що це їх надихне», — сказала Алла.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.