Розкута Наталя Могилевська вийшла в світ в ночнушці в компанії красеня-мільйонера

Популярна українська співачка Наталія Могилевська вийшла в світ у сукні-ночнушці, а компанію їй склав красень-мільйонер. Зірка зовсім недавно показала свого обранця публіці.

Чутки про майбутнє весілля героїні нашої сьогоднішньої статті з’явилися близько півроку тому. Інтриги додало також її зізнання в інтерв’ю для YouTube-шоу «Слаva+» від радіо Люкс ФМ. У бесіді з ведучим Славою Дьоміним Наталя сказала, що закохана і щаслива.

Нарешті вона вирішила розкрити всі карти і з’явилася на публічному заході з власником київських бутиків Олегом Рижовим. Причому на днях Могилевську знову супроводжував коханий, чому шанувальники співачки тільки радіють.

Наталья и Олег
Наталя і Олег

Пара відвідала модний показ відомого грузинського і українського модельєра Бічолли Тетрадзе. Крім того, на одному з фото Наталя і Олег позували разом з кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

Артистка вдягла білу сукню, що нагадує за кроєм ночнушку, з яскраво-рожевим піджаком. Доповненням образу стали шльопанці і об’ємна сумка в колір до вбрання. Як написала знаменитість, створенням цього образу займалася донька Олега Катя, а якщо вже вони знайомі, значить все серйозно.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Звичайно, в коментарях виконавицю тут же обсипали безліччю компліментів:

  • «Ви чудово виглядаєте! Вам дуже йде ця колірна гамма»;
  • «Яка ви гарна, Наталочка!»;
  • «Красунчики ви з Олегом, приємно дивитися»;
  • «Будьте щасливі!»;
  • «Чудова»;
  • «Як ніколи круто!».

Не обійшлося і без сарказму — одна з підписниць Наталі звернула особливу увагу на її сукню і сказала, що у неї є точно така ж нічна сорочка, тільки чорна.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?