Прокляття “Моєї прекрасної няні” – за 14 років 8 страшних смертей акторів

На жаль, час летить невблаганно, і зараз багато хто з героїв популярного серіалу вже покинули цей світ. Варто згадати улюблених акторів, щоб ще раз подякувати за чудово зіграних персонажів.

Серіал «Моя прекрасна няня» був справжнім хітом російських телеекранів в 2010-тих роках – тоді вся країна із задоволенням спостерігала, як авантюрна Віка Прутковська обживалась в будинку московського режисера Максима Шаталіна.

Любов Поліщук

Любов Поліщук
Любов Поліщук

Багато хто пам’ятає, як різко зникла з сюжету харизматична мама Віки у виконанні Любові Поліщук – цей хід не був прописаний в сценарії, а трапився через велику трагедію для родичів актриси. Поліщук потрапила в жахливу аварію, після якої так і не змогла повноцінно відновитися – проблеми з хребтом переслідували її до самої смерті, а померла вона в 2006 році від саркоми. Вона залишила після себе багато талановитих ролей і пам’ятних робіт.

Дмитро Персін

Дмитро Персін
Дмитро Персін

Одного із залицяльників Вікі з промовистою назвою «Лева Спинолом», зіграв Дмитро Персін – вже до початку зйомок в серіалі актор страждав від онкології. Пухлина мозку забрала життя у Персіна в 2006 році.

Ольга Прохватило

Ольга Прохватило
Ольга Прохватило

Ольга Прохватило знімалася в багатьох російських молодіжних серіалах – її бачили в «Вороніних», «Ранетки» та «Татусеві дочках», а в «Няні» вона зіграла тітку Раю. Актриса довго сумнівалася, чи варто їй погоджуватися навіть на епізодичну роль, але Анастасія Заворотнюк її вмовила і допомагала на майданчику – разом з Любов’ю Поліщук. Вона пережила свою екранну сестру на 7 років і померла в 2013 від тромбу.

Сергій Заботін

Сергій Заботін
Сергій Заботін

Сергій Заботін з’явився у всього один епізод серіалу – він називається «Переїзд Любові». Актор багато знімався в інших проектах, і одного разу по дорозі на роботу різко відчув себе погано. Серцевий напад стався прямо в метро на станції «Бауманська», і Заботін не зміг його пережити. Він загинув теж в 2013 році.

Ангеліна Варганова

Ангеліна Варганова
Ангеліна Варганова

Шанувальники російських серіалів знатимуть Ангеліну Варганова швидше з проекту «Татусеві дочки», де вона зіграла дружину хитрого доктора Антонова. У «Няні» ж вона зіграла в одному епізоді характерну Ізольду Андріївну. Вона захворіла серйозною пневмонією і померла від ускладнень в 2013 році.

Олександр Карпов

Олександр Карпов
Олександр Карпов

Привабливий Олександр Карпов довгий час був одним з головних осіб театру «Біля Нікітських воріт» і теж з’явився в серіалі всього на другорядну роль – тим не менш, і там він був вельми помітний. Майже все життя актор страждав від проблем з серцем, і не дожив до чергової операції всього пару днів. Він пішов в 2018 році.

Олександра Назарова

Олександра Назарова
Олександра Назарова

Зовсім недавно покинула нас завзята і життєрадісна серіальная бабуся Віки – актриса Олександра Назарова. Вона страждала останні кілька років від захворювання легенів, які виснажили її сили і добили в 2019 році. На похорон прийшли багато з акторів серіалу і інших шанувальників її творчості.

Анастасія Заворотнюк жива

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Але у неї величезні проблеми – вона хворіє на рак мозку, має кредит на півмільйона доларів, будинок в заставі і прогорівший бізнес в Криму.

 

 

 

 

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.