Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі

Ярослава Дегтярьова прийшла на третій сезон російського шоу «Голос. Діти» в 2016 році. Незважаючи на те, що дівчинці було всього 7 років, вона підкорила глядачів і суддів проникливим виконанням пісні «Зозуля» Віктора Цоя. Це відео набрало в YouTube понад 78 мільйонів переглядів.

На «сліпих» прослуховуваннях до Ярослави повернулися два наставника – Пелагея і Діма Білан. Маленька співачка зробила вибір на користь Білана. Але коли глядачі обирали найкращого в трійці тренера, то більшість проголосувала за іншого учасника – Данила Плужникова, у якого серйозне захворювання кісткової системи. До речі, у фіналі саме він здобув перемогу.

 "" Ярослава Дегтярьова

Незважаючи на те, що дівчинці не вдалося посісти перше місце, вона запам’яталася глядачам. Зараз Ярославі 11 років і вона навчається в 6 класі. Дівчинка, як і раніше, хоче пов’язати своє життя з шоу-бізнесом. Крім навчання, вона займається вокалом, бере участь в різних конкурсах. Її запрошують в кінопроекти і фотосесії. Як актриса, вона дебютувала в двох картинах – «Заповіднику» і «Запалюй!». Їх презентували на фестивалі «Кінотавр». Треба відзначитися, що роботу юної артистки оцінили і навіть пророкують успішну акторську кар’єру.

В кінці 2019 року вого представила сольну пісню під назвою «Високо». Відео в YouTube подивилися понад 500 тисяч осіб. Також вона продовжує співати хіти Цоя, тому що обожнює його творчість.

Дівчинка підтримує зв’язок з Дімою Біланом, який і далі консультує Ярославу.

 "Ярослава Ярослава Дегтярьова і Діма Білан

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мало хто знав, що ці зірки доводяться один одному родичами.

Нагадаємо, що фанати на фото не впізнали Крістіну Орбакайте.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.