Після чуток про роман з молодим красенем Софія Ротару показала свого єдиного чоловіка

Легендарна співачка Софія Ротару поділилася архівних знімком і довела, що вічна любов існує.

Сьогодні, 22 вересня, Софія Ротару могла святкувати 52-у річницю весілля зі своїм покійним чоловіком Анатолієм. У цей день артистка опублікувала дуже старе фото в своєму мікроблозі в Інстаграм. На знімку молода Софія дивиться в камеру, а її чоловік стоїть на задньому плані. «Є вічна Любов ..» – підписала знімок артистка.

Цікаво, що зовсім недавно 73-річній артистці приписували роман з молодим чоловіком – екс-солістом групи “Турбомода ” Олександром Поповим. Причиною чуток стала спільна фотографія і неоднозначні коментарі чоловіка.

Ротару показала приклад справжньої любові

Незважаючи на чутки, легендарна співачка мала в своєму житті тільки одного чоловіка, що рідко зустрінеш в сучасному шоу-бізнесі. Ротару вийшла заміж в 21 рік за Анатолія Євдокименка. Анатолій став для молодої виконавиці не тільки чоловіком, але і став частиною її концертного життя. Євдокименко був постановником і організатором всіх концертних програм артистки. У зірковому шлюбі народився єдиний син Руслан, якому на даний момент вже 49 років. Софія і Анатолій прожили разом 38 років, поки їх не розлучила смерть. Євдокименко помер в 2002 році від інсульту. Після смерті чоловіка Софія Ротару зберегла вірність коханому чоловікові і вже 18 років живе одна.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.