Наталя Могилевська приголомшила публіку нескромним постільним фото в халатику і з розмитою тушшю під очима

Відома українська співачка Наталя Могилевська приголомшила публіку постільним фото, на якому постала в халатику і з розмитою тушшю під очима. Не відстає від Тіни Кароль.

Близька подруга Кузьми Скрябіна, партнерка по танцях зіркового хореографа Влада Ями, артистка, музичний продюсер, телеведуча — все це про героїню нашої сьогоднішньої статті. Здається, енергії в ній вистачить ще на 100 років вперед, щоб продовжувати радувати шанувальників своїми проектами.

Не можна не відзначити, що для 45 років знаменитість виглядає чудово, до того ж з моменту повторної участі в «Танцях з зірками» вона тримає себе в ідеальній формі.

Її секрет схуднення досить несподіваний — не бути голодною. Як вважає Наталя, скинути вагу, постійно недоїдаючи, неможливо.

Наталья Могилевская
Наталя Могилевська

Також не буде перебільшенням сказати, що новий імідж Могилевської припав до душі безлічі її фанатів. На фарбування в блонд вона зважилася не просто так. Як запевняє співачка, в її житті настала біла смуга, яка і надихнула її на таку радикальну зміну образу.

Новый имидж Натальи Могилевской
Новий імідж Наталі Могилевської

З публікою зірка спілкується через соціальні мережі, де регулярно ділиться новими фото і відео. На цей раз увагу привернула її нова фотографія в халатику на ліжку.

У підписі вона зізналася, що обожнює класичну білосніжну білизну, тому не розуміє свою подругу, яка спить на яскраво-червоних простирадлах.

Також Наталя зазначила, що настав час для українських дизайнерів і брендів, похвалившись відповідним подарунком — білосніжним постільним комплектом.

У коментарях багато користувачів обсипали Могилевську безліччю компліментів, з якими важко не погодитися:

  • «Ви покращали!»
  • «Наташа, вам так добре блондинкою»;
  • «Ви дуже гарні».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.