П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні

Моду на маленьке чорне плаття ввела Коко Шанель ще сто років тому. Відома французька кутюр'є говорила, що кожна жінка повинна мати в своєму гардеробі цю річ. Час йде, а цього принципу дотримуються всі модниці, в тому числі і сучасні зірки. Але не завжди це грає їм на руку. Ми зібрали випадки, коли маленьке чорне плаття обернулося проти знаменитостей.

 "" Брітні Спірс. Класику тут зіпсували капронові колготки, капелюх і рукавички.  "" Кім Кардашьян. Невдалий вибір сукні можна аргументувати тим, що світська левиця була на 8-му місяці вагітності. Але цей наряд не приховував, але і не підкреслював її цікаве положення.  "" Мерайя Кері. Наряд явно не припав по розміру співачці.  ""Селена Гомес. Тоді ніхто не зрозумів, дівчина одягла сукню чи піжаму.  "" Серена Вільямс. Тоді ніхто не зрозумів, дівчина одягла сукню або піжаму.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уроки від зірок. Яку зачіску зробити на тонке волосся.

Нагадаємо, що в  інтернеті з’явилися фото юної Марини Поплавської.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.