Настя Каменських розбурхала Мережу сміливими фотографіями: «Показуй Потапу, а не всім»

Відома українська співачка Настя Каменських любить звертати на себе увагу сміливими фотографіями.

Українська зірка вирішила влаштувати собі літні дні посеред осені і поїхала на відпочинок. Каменських дуже часто публікує свої фотографії з відпустки, де вона зображена в одному купальному костюмі, але на цей раз Настя вирішила перевершити себе. Нещодавно співачка поділилася фотографіями, на яких позує тільки в нижній білизні. На одній фотографії смілива красуня стоїть на балконі спиною до камери, а на іншому – дивиться в камеру, прикривши оголений бюст рукою.

Фото Насти Каменских возмутило Сеть
Фото Насті Каменських обурило Мережа

До сміливим фотографій Каменських написала мудрі пост про високі матерії, енергії та любові до себе. Однак користувачі Мережі не зрозуміли зв’язок оголених фотографій з розумними думками, які написала Каменських. Також фоловерів були обурені черговими нескромними фотографіями співачки. «Такий інтелектуальний текст. Дуже підходить під цю фотографію »,« О, так …. написано нібито про щось духовно-високому і філософському, але при чому тут виставлена ж * па, як-то зовсім не зрозуміло »,« Скільки можна вже виставляти свою голу дупу, все вже її бачили! », – прокоментували підписники.

Чим далі, тим відвертіше

Настя Каменських після того, як схудла і зайнялася сольною кар’єрою все частіше почала оголюватися на камеру. Співачка буквально кожен день публікує дуже відверті фотографії в Інстаграмі і хоча це не подобається її шанувальникам, кількість передплатників в її мікроблозі стає все більше. Зовсім недавно артистка опублікувала фото, де позувала абсолютно голою в поле, чим викликала бурхливу реакцію в Мережі.

Настя Каменських вийшла в поле
Настя Каменських вийшла в поле

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.