Алла Пугачова показала “зроблене ” обличчя зблизька: Примадонну більше не впізнати

Легенда вітчизняної естради Алла Пугачова, незважаючи на поважний вік, не соромиться показувати своє обличчя зблизька.

Алла Пугачова вже давно завершила кар’єру співачки, але кількість шанувальників через це не зменшилася. За життям Примадонни, її молодого чоловіка і маленьких дітей стежить вся країна, а Алла Борисівна з задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками свіжими кадрами зі свого життя.

Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми
Алла Пугачова регулярно ділитися фотографіями з чоловіком і дітьми

Чоловік Примадонни Максим Галкін в своєму мікроблозі в Інстаграм опублікував коротке відео за участю Алли Пугачової. У ролику видно тільки обличчя Примадонни, яка знімає себе, сидячи в салоні автомобіля. Алла Борисівна позує з пишною зачіскою і яскравим макіяжем. При цьому Пугачова посміхається під романтичну пісню і виглядає щасливою і молодий не по роках.

«Нічого від Алли не залишилося»

У коментарях багато фоловерів захоплені красою Примадонни, але знайшлися і Хейтери. Так, багато хто вважав, що обличчя Примадонни виглядає неприродно і виставляти таке відео – не найкраща ідея. «Вважаю, що такі відео викладати не можна. Невже Максим цього не розуміє. Дивитися неприємно. »,« Невдале відео! Все криво і косо! »,« При всій повазі до АЛЛи ПУГАЧОВОЇ – відео жахливе, обличчя перекошене, неприродно », – прокоментували підписники.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.