Шанувальники не впізнали постарілу Орбакайте: дочка Примадонни виглядає так само старо, як і її мати

Крістіна Орбакайте завжди була красивою блондинкою - це її образ, який укорінився на довгі роки.

Однак нове фото, яким поділилася Орбакайте в своїй соціальній мережі, викликало бурю обурення. Там вона в яскравому рожевому платті, яке її занадто обтягує. Таке вбрання невдало підкреслив її кругленький животик. Тому у фанатів виникли питання – Орбакайте поправилася або скоро в її родині з’явиться поповнення?

Немолода Орбакайте в зморшках і з відвисшим животом «Готова до праці і оборони»

Саме такими словами дочка Алли Борисівни підписала знімок. Звичайно, Христині залишили лайки, проте в коментарях було чимало негативу.

“Не дуже вдале фото, сама на себе не схожа, старенька, а ось на пугачіху схожа, невдале вбрання, але я вас обожнюю, Вирви око, Дивне фото, Ви немов постаріли “, – пишуть розчаровані шанувальники творчості співачки.

Сама Христина Орбакайте ніяк не стала реагувати на негатив в соціальній мережі. Судячи з її виразу обличчя, їй цей наряд дуже подобається.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.