Женька з «Сватів» стане мамою вдруге: вперше показала кругленький живіт і чоловіка

Анна Кошмал поділилася новим знімком і продемонструвала значний вагітний живіт.

Анна Кошмал отримала величезну популярність після виходу на екрани комедійного серіалу «Свати». Там актриса зіграла внучку головних героїв. Зараз дівчина продовжує зніматися у фільмах і серіалах, а кількість шанувальників Анни стає все більше. Актриса є активним користувачем Інстаграм і регулярно ділиться зі своїми фанатами фотографіями зі знімального майданчика і особистому житті.

Анна Кошмал зараз
Анна Кошмал зараз

В цей разу Кошмал опублікувала фотографії зроблені під час зйомок серіалу «Добра душа». На них вона постала з вагітним животиком в ніжному платті рожевих відтінків. На одному з кадрів видно всю знімальну групу – оператора з камерою, звукооператора та інших. Користувачі Мережі відзначили, що Ганні дуже йде образ вагітної дівчини і що вона дуже гармонійно виглядає в кадрі.

Відомо, що 25-річна актриса Анна Кошмал заміжня і має 2-річну дитину Михайла. У соціальних мережах Анна не викладає фото з улюбленими чоловіками, а в інтерв’ю не дає ніяких коментарів і не відповідає на питання з цього приводу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.