Містика, викрадення НЛО і потойбічна любов – що ви ще не знаєте про Катю Лель

Катя Лель сказала: контакт з НЛО коштував мені декількох зубів. І дійсно, у неї зникли 6 зубів (2 передніх), причому, їх місце було повністю чистим, хоча півгодини перед цим вони були на місці і цій події є два свідки.

Недавнім відкриттям журналістів виявився той факт, що часом за зовнішнім благополуччям в життях зірок відбуваються досить містичні речі – до цієї теми привернула увагу Катя Лель, раптом поділившись деякими епізодами з життя.

Катя Лель
Катя Лель

Хто б міг подумати, що крім типових для знаменитостей інтриг і скандалів співачка пережила кілька втручань нечистої сили? Виявляється, ці ситуації буквально перевернули її життя.

Катя Лель
Катя Лель

Вперше з чимось потойбічним Катя зіткнулася в 16 років – тоді вона зустрілася з НЛО. З інтерв’ю самої співачки слід, що її викрали і перенесли на деякий час в космічний корабель, а після того, як відпустили – стали наглядати за її подальшим життям.

Катя Лель і інопланетяни
Катя Лель і інопланетяни

Після такого «знайомства» вона отримала деякі екстрасенсорні здібності, серед яких читання думок і сам музичний талант.

Катя стверджує, що їй був імплантований імплант, який вона з сестрою масаостоятельно витягли і викинули.

імплант
імплант

Другий раз щось дивне з нею сталося на могилі Олександра Волкова, її продюсера і колишнього коханого. Розрив пари був дуже неприємний, адже чоловік намагався помститися Каті за рішення його кинути і перешкоджав кар’єрі.

Катя Лель і Олександр Волков
Катя Лель і Олександр Волков

Але після смерті Волкова вона вирішила прийти до нього і відпустити всі образи. За словами самої співачки, вона спілкувалася в його душею, бачила привид і вони пробачили один одному всі непорозуміння. Після цього до неї знову повернувся успіх і «справжній голос».

Ось найвідоміший хіт Каті Лель:

 

 

 

Не всі ставляться серйозно до розповідей поп-діви – втім, навряд чи її досвід можна будь-яким чином підтвердити або спростувати

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.