Одіозний пухляш Поплавський показав як худне і чим займається в “п’ятницю-розпусницю”

Найвідоміший ректор України Михайло Михайлович Поплавський знову записав жартівливе відео, де розповів про свої спроби сісти на дієту.

Для свого віку Поплавський добре виглядає, однак занадто об’ємний живіт все одно кидається в очі. Напевно, саме це стало причиною для його бажання схуднути. Але, як це часто трапляється, іноді вирішуєш схуднути, а потім на ніч їж жирну і шкідливу їжу.

Поплавський на відео показав як худне: освоює Тік-Ток і намагається бути на одній хвилі з молоддю

Хоча Поплавський вже і не ректор, але за ним назавжди закріпилося це звання. До того ж, найпопулярніший культурний університет країни (КНУКіМ) носить ім’я М. М. Поплавського. Є у нього і погана слава – через його численних відео з молодими ледве одягненими студентками екс.і.о. глави Міністерства охорони здоров’я назвала його “старим хворим збоченцем ” і порадила звернутися до психолога.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.