9-річна Поля, дочка Даші Трегубової, читає монолог Гамлета українською мовою

Популярна актриса і ведуча Даша Трегубова тепер живе сама з 9-річною дочкою і активно займається її розвитком. Подивіться, які успіхи робимо дівчинка.

Вихованням Поліни займається і її батько-бізнесмен, ім’я якого вона не афішує. З чоловіком Даша розлучилася без скандалів і він часто бачиться з дочкою.

Даша Трегубова
Даша Трегубова

З 2017 року по весну 2020 року вона підтримувала зв’язок з художником-постановником Сергієм Данилюком, але вони розлучилися через нерозуміння.

Даша часто ділиться фото дочки в різних ситуаціях.

Даша Трегубова с дочкой
Даша Трегубова з донькою

А зараз дівчинка проникливо читає монолог Гамлета на українському (в перекладі Володимира Туленков). Ясно видно. що росте справжня актриса і у неї велике майбутнє.

 

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.