Як виглядає Віра Брежнєва без макіяжу і фотошопу: дружина Костянтина Меладзе здивувала несподіваним знімком

38-річна співачка Віра Брежнєва з тих знаменитостей, які не бояться демонструвати публіці свою природну красу.

Ось і цього разу екс-учасниця гурту ВІА-Гра вирішила побалувати своїх шанувальників знімком без фільтрів і фотошопа. Брежнєва опублікувала Селфі, на якому позувала в великих сонцезахисних окулярах і без грама макіяжу. Волосся артистки були недбало зібране в хвіст. Підписники по достоїнству оцінили фотографію улюбленої співачки і висловили своє захоплення її натуральною красою. «Сміливо скажу: найкрасивіша жінка планети», «Яка красива Віра», «Ви неймовірно красива і позитивна», – прокоментували публікацію підписники.

Секрети краси Віри Брежнєвої

Варто відзначити, що в свої 38 років Віра Брежнєва дійсно виглядає чудово. Артистка в одному з інтерв’ю розповіла, що дозволяє їй зберігати прекрасну фізичну форму і мати гарну шкіру. За словами Брежнєвої, вона не їсть за 4 години до сну, а її основний раціон складається тільки з здорових продуктів. Артистка регулярно займається спортом, а саме йогою. Особливу увагу Віра приділяє шкірі обличчя – регулярно ходить до косметолога, робить очищаючі маски і іноді користується косметичною процедурою – мезотерапією.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.