“Шарик Харламов “: резидент Comedy Club показав на собі наслідки нового карантину

Поки Крістіна Асмус розважається, хворіє і працює, її чоловік не перестає радувати фанатів новими жартами.

Мабуть, карантин і розлучення не пішов чоловікові на користь, і він набрав кілька зайвих кілограмів. Відбив це в публікації у себе на сторінці в Інстаграм.

“Якщо знову оголосять карантин через 2 хвилі короновіруса і доведеться сидіти вдома, наслідки можуть бути такими “, – жартома написав Гарік.

У коментарях його вже перейменували на “Шарик Харламов “, і побажали більше займатися спортом, щоб не поправитися через затяжну карантину.

Відзначимо, нещасливим для Гаріка став цей рік не тільки через розлучення з Христиною Асмус, а й з-за масового скасування виступів Камеді Клаб, що спричинило за собою колосальні фінансові втрати. Все через карантин, який на тлі Ковід-19 оголосили ще в березні, і не ослабили досі. Є високий ризик поширення китайського вірусу, тому людей просять не виходити з дому, утримуватися від скупчення людей, і, по можливості, допомагати людям старшого віку купувати їжу і ліки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.