Ольга Бузова розповіла, як її принижували в школі: не завжди була красунею

Сьогодні ім'я Олі Бузової знають не тільки в Росії, а й далеко за межами цієї країни.

Важко повірити, що вона не завжди була популярною. Але це дійсно так. Коли Оля вчилася в школі, вона була дуже закритою, сором’язливою і справжньою “сірою мишкою “. Вона навіть боялася своєї однокласниці.

Бузова зіткнулася з цькуванням з боку однокласників, коли їй було 13 років

Як виглядала Ольга Бузова до популярності?
Як виглядала Ольга Бузова до популярності?

В одному зі своїх інтерв’ю вона детальніше розповіла про цькування з боку старших однокласників.

“Була одна дівчинка, вона мене била, змушувала стає на коліна, тягала за волосся і навіть на обличчі гарячою смолою ставила мітку. Принижувала при всіх. Я скаржилася мамі і просила переїхати в інше місто. Але мама завжди відповідала: ” Ти сильна , дай відсіч “, – коментує Бузова.

Зараз Ольга Бузова – активна, впевнена в собі і популярна. І стверджує, що ситуація з дитячою цькуванням її багато чому навчила. Зокрема, тепер Оля розуміє, що вона не може подобається всім, і це нормально.

Успішною Оля вважається не тільки в бізнесі і медіа, а й у відносинах. Спочатку вона довгий час жила і зустрічалася з футболістом Тарасовим. Зараз вона закрутила роман з Давидом Манукяном, Dava.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.