54-річна Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу крупним планом: виглядає на 30, жодної зморшки

Відома українська актриса Ольга Сумська показала обличчя без макіяжу і продемонструвала повну відсутність зморшок. Зірка виглядає не старше тридцяти, хоча їй вже 54.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем соціальних мереж. Там вона ділиться з шанувальниками новими фотографіями, відео і навіть корисними рецептами.

Так, днями знаменитість розповіла підписникам, як приготувати лікувальну каштанову настойку за рецептом її бабусі, яка допоможе від болю в суглобах. Артистка не посоромилася з’явитися перед камерою з повною відсутністю косметики, чим викликала справжній захват фанатів.

Ось що з приводу її зовнішності пишуть коментатори:

  • «Навіть без макіяжу молода і красива. Я б вам 30 років максимум дала»;
  • «Без косметики Олечка просто дівчинка!»;
  • «Ви для мене еталон краси»;
  • «Каштани каштанами, а виглядаєте ви неймовірно»;
  • «Яка ви гарна жінка!».

Крім того, користувачі обсипали Ольгу словами подяки за дієвий рецепт, яким вона поділилася з публікою.

Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

З усіма написаними компліментами важко не погодитися, адже в свої 54 при відсутності будь-яких пластичних операцій Сумська дуже і дуже приваблива. Проте одного разу їй довелося особисто зіткнутися з ейджизмом (дискримінацією за віком) — після чергового дня народження її просто звільнили з телеканалу.

Ольга Сумская в сценическом образе
Ольга Сумська в сценічному образі

Незважаючи на все це, актриса неодноразово помічала, що скептично ставиться до пластики і уколів краси, оскільки багато колег по цеху змінили себе до невпізнання. Саме тому знаменитість намагається залишатися природною.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.