Світлана Лобода показала рідкісне фото з 63-річною мамою: як дві сестри. Ось в кого співачка така красива

Українська співачка Світлана Лобода показала рідкісне фото зі своєю мамою Наталею Василівною. Для 63-річного віку вона виглядає чудово.

Героїня нашої сьогоднішньої стаття є активним користувачем Instagram, де регулярно виставляє свіжі фото і відео. Судячи з публікацій зірки, вона нарешті повернулася додому в Київ після насиченого літа, незважаючи на пандемію.

Спочатку артистка з дочками Євангеліною і Тільдою відпочивали в Греції, потім вони перебралися до Туреччини, де сестра Світлани Ксенія святкувала день народження. В кінці серпня знаменитість опинилася на французькому узбережжі. Саме карантин допоміг їй провести більше часу з сім’єю.

Светлана Лобода со своими дочками
Світлана Лобода зі своїми дочками

Зараз у Лободи знову починається активна робота над новими піснями, кліпами та іншими проектами, проте вона все так само знаходить час для рідних. Зовсім недавно виконавиця поділилася спільною фотографією з мамою — дами відпочивають на яхті.

Цей знімок артистка супроводила дуже зворушливим підписом:

«Мамочка — мій захисник, мій друг, моя опора. Любіть і бережіть своїх рідних… Особливо сьогодні. Телефонуйте їм, переживайте про них… Батьки — наше все».

У коментарях до посту шанувальники обсипали Наталію Василівну та Світлану безліччю компліментів:

  • «Які ви гарні!»;
  • «На цьому фото панує любов»;
  • «Мама як подруга»;
  • «Дуже схожі»;
  • «Як дві сестри»;
  • «Яка молода красива мама».
Светлана Лобода с мамой
Світлана Лобода з мамою

Цю ж фотографію опублікувала і сама матір співачки, але вже у себе в Instagram. Підписала вона її також зворушливо, зазначивши, що вдячна Богу за те, яку дочку він їй дав. Справжня сімейна ідилія.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.