А ви б впізнали? Як сьогодні виглядають двійнята із «Сватів» Віка і Микита Ковальови

Микиту і Вікторію Ковальових в серіалі «Свати» зіграли юні актори - Анна Поліщук і Костянтин Чернокрилюк. Як склалася доля артистів, читайте в нашому матеріалі.

Анна Поліщук, вона ж Віка Ковальова на екрані, після «Сватів» продовжила акторську кар’єру. Зараз актрисі – 17 років. Більшість проектів, в яких бере участь Аня, від студії «Квартал 95». Незважаючи на юний вік, вона встигла знятися в більш, ніж 10 фільмах, озвучити героя і навіть спробувати себе в ролі каскадера – Аня пройшла по канату, який був натягнутий між вікнами.

 ""

Анна Поліщук

Одними зйомками життя дівчинки не обмежується. Вона також співає, танцює, любить подорожувати з сім’єю. Вона – активний користувач Instagram, любить проводити час зі своїм домашнім вихованцем – чихуахуа Айс.

Маленького Микиту Ковальова чудово зіграв Костянтин Чернокрилюк. Хлопчик легко вжився в роль, і тепер часто з’являється на екранах. Зараз хлопцеві 16 років. Його запрошують взяти участь в багатьох проектах, де він грає не тільки веселих підлітків, але і більш серйозні ролі.

 "" Костянтин Чернокрилюк

Костя також захоплюється танцями і айкідо, а ще знає французьку, німецьку та англійську мови.

Костя і Аня, крім зйомок у «Сватів», практично ніде не перетинаються. Двійнят глядач знову побачить в сьомому сезоні серіалу, робота над яким наразі  триває.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Тоді і зараз. Як змінилися актори серіалу Санта Барбара.

Нагадаємо, що зірка Сватів відмовилась грати в продовженні серіалу через гроші.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.