Хто вона, головна жінка кожної знаменитості – мама? Як ростили свого зоряного дитини і як живуть зараз (багато фото і відео)

Мама - головне слово! У кожного вона є, і навіть у зірок теж. Хто ж вони - ці жінки, діти яких стали знаменитими і зараз у всіх на слуху.

Ми не особливо звикли про це замислюватися, але у зірок теж є сім’я і батьки – зазвичай обговорення їх особистих зв’язків стосується тільки романів. Проте, у багатьох багатих і успішних знаменитостей цілком звичайні, скромні родичі. Де живуть і ким працюють ті, хто подарував нам сучасний шоу-бізнес?

Нам є чим дивувати.

Мама Потапа

Людмила Потапенко колись сама була відомою – світ знає маму Потапа як чемпіонку світу з плавання. Зараз жінці майже 60 років, але вона не кидає спорт і продовжує давати уроки молодому поколінню в рамках елітного центру «Київспортклуб».

Потап з мамою
Потап з мамою

Коли саму Людмилу запитували, навіщо їй далі працювати при популярності сина, вона розповідала, що їй просто приємно займатися педагогікою – і ростити гідну заміну на професійному олімпійському терені.

Людмила Потапенко
Людмила Потапенко

Мама Камалії

Мама співачки Камалії теж продовжує працювати і активно «крутиться» у вищих колах – вона займається продюсуванням власної дочки. Інна Шмаренкова почала вести кар’єру майбутньої зірки і дружини пакистанського мільйонера ще тоді, коли про неї ніхто не чув.

Камалія з мамою
Камалія з мамою

Продовжує виконувати свої продюсерські завдання вона і зараз. Так що сміливо можна говорити, що в успіху Камалії є чимала лепта її мами.

Камалія і її мама Інна Шмаренкова
Камалія і її мама Інна Шмаренкова

Мама Віталія Козловського

Жінка живе своїм життям і продовжує займатися бізнесом і успішно розвиває свій масажний салон в Італії – вона живе там вже більше 20 років, виїхавши з України, коли син був ще підлітком. Все тому, що в ті важкі часи потрібно було на щось ростити майбутнього співака, і заробітки за кордоном виявилися найбільш доступним варіантів.

Мама Віталія Козловського
Мама Віталія Козловського

Незважаючи на вмовляння сина повернутися назад вже зараз і піти на пенсію, сил і ентузіазму у неї поки достатньо.

Мама Тіни Кароль

Батьки Тіни Кароль нещодавно пішли на законний відпочинок – тепер вони пенсіонери. Раніше її батько, Григорій Ліберман, був головним інженером одного з будівельних фірм, а мама працювала в Міністерстві соціальної політики.

Мама Тіни Кароль
Мама Тіни Кароль

Але вже пару років Світлана Андріївна займається домашнім господарством разом з чоловіком.

Мама Андрія Данилка

У Андрія Данилка, більш відомого в амплуа Вєрки Сердючки, залишилася тільки мама – вона живе в маленькому полтавському хуторі і займається сільським господарством. За словами самого артиста, велике місто їй зовсім не подобається, тому на «переселення» мами до Києва він навіть не сподівається.

Мама Андрія Данилка
Мама Андрія Данилка

У селі у Світлани Іванівни є свій город, різна живність і свіже повітря – ось з чим не готова розлучитися мама Данилка. Так вони і живуть, приїжджаючи один до одного в гості.

Мама Олі Полякової

Співачка росла в сім’ї дипломата і лікаря-педіатра. Зараз Світлані Іванівні вже 61 рік і вона не практикує. Виглядає жінка просто чудово, набагато молодшою за свій вік. Вона веде свій Інстаграм.

Оля Полякова з мамою
Оля Полякова з мамою

Мама Ані Лорак

Жанна Василівна Лінькова – багатодітна мама – крім доньки Кароліни у неї ще троє синів. Батько сім’ю кинув і щоб заробляти на утримання дітей, вона працювала на двох роботах, а діти навчалися і жили в інтернаті, приходячи додому тільки на вихідні. Зараз співачка допомагає всім рідним.

Ані Лорак і мама
Ані Лорак і мама
Софія з мамою і бабусею
Софія з мамою і бабусею

Мама Наді Дорофєєвої

Ольга Дорофєєва – дизайнер і дуже позитивна жінка.

Надя Дорофєєва з мамою
Надя Дорофєєва з мамою

Вона також веде свій Інстаграм. Подивіться інтерв’ю Каті Осадчій у мами Наді Дорофєєвої.

І наостанок – чому померла Ганна Яківна, мама зоряного Олега Винника

А причиною її смерті стали хвилювання через якогось настирного журналіста, який намагався вивідати таємниці популярного співака або хоча б його телефон. Буквально напередодні Ганна Яківна відсвяткувала 80-річчя в честь цього ювілею Олег зібрався зробити великий концерт в рідному селі. Він був призначений на 30 травня, але 28 числа до неї навідався настирливий молодий чоловік, який довів її до смерті.

Олег Винник з мамою
Олег Винник з мамою

Цим хочемо нагадати, що є правила етики, і особливо, по відношенню до рідних зірок.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.