Грайлива Тіна Кароль в крихітному чорному боді приголомшила формами: вигини і ракурси зводять Балана з розуму

Популярна українська співачка Тіна Кароль приголомшила своїми соковитими формами в крихітному боді. Такими ефектними ракурсами вона вже не в перший раз зводить з розуму не тільки публіку, але і Дана Балана.

Героїня нашої сьогоднішньої статті останнім часом розкривається перед шанувальниками з зовсім іншого боку. Проявляється це в її сміливих образах, чуттєвих фото і таких же відео.

На цей раз зірка поділилася в Insta-Stories кадрами з фотосесії, на яких позує в боді чорного кольору, сидячи на підлозі. Камеру вона при цьому повертає навколо себе, демонструючи витончені вигини у всій красі.

Скриншот с Insta-Stories Тины Кароль
Скріншот з Insta-Stories Тіни Кароль

Варто відзначити, що Тіна багато працює над собою, завдяки чому регулярно вражає фанатів бездоганним зовнішнім виглядом. У недавньому інтерв’ю для телешоу «Зірковий шлях» виконавиця зізналася, що їй вдається залишатися у відмінній формі за рахунок регулярних тренувань.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Вона займається спортом шість разів на тиждень по 1-2 тренуванню на день. Кароль завжди виділяє час для фізичної активності, навіть незважаючи на вкрай насичений робочий графік.

Каті Осадчій в «Світському житті» співачка скаржилася, що буквально пара зайвих кілограмів з екранів телевізорів візуально дуже помітні, хоча в житті все виглядає по-іншому. Саме тому вона так ретельно стежить за фігурою.

Скриншот с Insta-Stories Тины Кароль
Скріншот з Insta-Stories Тіни Кароль

А ось в духовному плані підтримувати молодість їй допомагає правильна постановка цілей. На думку знаменитості, це не тільки виробляє стійкість характеру, а й змінює тіло в кращу сторону.

Тина Кароль
Тіна Кароль

Судячи з того, якою розкішною Тіна постає в щонеділі в прямих ефірах «Танців з зірками», можна припустити, що її секрети краси дійсно працюють.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.