Ноги-лижі і довгі пальці: Настю Каменських висміяли за невдалий фотошоп

Відома українська співачка Настя Каменських опублікувала нове фото в своєму Інстаграмі, яке викликало багато запитань у користувачів Мережі.

Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно ведуть свій Інстаграм і регулярно діляться зі своїми фанатами свіжими фотографіями. Артистка відома ще тим, що любить оголяться і частенько публікує дуже відверті знімки. Цього разу співачка не стала зраджувати своїм традиціями і показала фото в нижній білизні. На знімку Настя позує сидячи на дивані в одній білизні. Вона сперлася на руки, а ноги зігнула в колінах. При цьому Каменських дивилася в камеру, закинувши голову назад.

Підписники запідозрили Каменських в фотошопі

Користувачі Мережі звернули увагу на неприродні розміри стоп і рук артистки. Це стало приводом для звинувачення Насті у використанні фотошопу. «Подовження ніжок і ручок фотошопом, подовжує також стопи і кисті) Ось Вам наочний приклад)», «Ступня величезна на цьому фото», «Що з руками і ногами?», – прокоментували підписники.

Були, звичайно і ті, хто заступився за співачку або ж просто не звернули увагу на особливості фотографії, відповівши, що це особливість камери.

 

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.