Дукаліс з Ментів: як зараз виглядає Сергій Селін

Популярному російському актору Сергій Селін, який став відомий завдяки  ролі Анатолія Дукаліса в серіалі "Вулиці розбитих ліхтарів", 12 березня виповнилося  59 років. Як склалося життя актора після завершення проекту, читайте в нашому матеріалі.

Актор розпочав  кар’єру з приходом 90-х, але справжню популярність йому принесла роль у стрічці “Вулиці розбитих ліхтарів” (“Менти”). Серіал вийшов на екрани у 1998 році.

У картині  йому дісталася одна з головних ролей – співробітника відділу розслідування вбивств РУВС Анатолія Дукаліса.

Щодо особистого життя актора, то він був одружений двічі. Перша дружина –  актриса Лариса Селіна, колега по серіалу “Вулиці розбитих ліхтарів”. З нею артист прожив 22 роки. В них є спільний син Прохор, який теж став батьком. Причиною розірвання шлюбу стало знайомство Сергія з 17-річною студенткою Анною Каймаковую (зараз їй 35 років). Вона народила йому двох дітей – Марію та Макара.

Сергій з сім’єю

Наразі Сергій Селін продовжує займатися акторською кар’єрою. У 2006 році отримав звання заслуженого артиста Росії.

З останніх робіт актора – ролі в стрічках “Поліцейський з Рубльовки. Новорічне свавілля 2” (2019), “Найкращі вороги” (2020).

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Якби не трагедія. Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху.

Нагадаємо, що Інтернет розкрив мрію Насті Каменських.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.