Знаменитості, які поховали своїх дітей: Віктор Павлик, Ірина Безрукова, Ада Роговцева та ін.

Такого горя, як втратити власну дитину, не побажаєш і ворогові - на жаль, подібні трагедії все-таки мають місце бути в житті людини. Не застраховані від подібного болю навіть ті, у кого є всі засоби для якісної медицини або широка популярність.

Ось список артистів, які пережили своїх дітей і пройшли через таке життєве випробування.

Данило Пєвцов

Дмитро Пєвцов довго час не визнавав свого сина від Лариси Блажко – їх пристрасний роман припав на студентські часи і закінчився так само «полум’яно», через що актор сумнівався в тому, рідний хлопчик.

Данило Пєвцов з батьком
Данило Пєвцов з батьком

Але коли юний Данила трохи підріс, Пєвцов таки звернув на нього увагу. Нещасний випадок забрав молоду людину в 2012 році, коли він невдало впав з балкона – обидва батьки важко дуже важко переживали втрату, поки не знайшли розраду в релігії.

Володимир Тихонов

Спільний син Нонни Мордюкової і В’ячеслава Тихонова Володимир, народжений під час шлюбу двох акторів, пішов по їх ремеслу – він теж зайнявся творчістю. Але докори публіки в тому, що весь успіх хлопця повністю лежить на іменах батьків, штовхнули його в наркотичну залежність.

Володимир Тихонов з матір'ю
Володимир Тихонов з матір’ю

Він помер в 1990 році від передозування, і пізніше саму Мордюкову поховали поруч з ним.

Бася Космаль

Барбара Брильська втратила свою дочку в аварії – дівчині було всього 20 років, коли вона розбилася на автомобілі. За кермом був режисер і тодішній залицяльник самої Брильської Анджей Жулавський, але він в результаті ДТП майже не постраждав. А ось дочка врятувати не вдалося.

Бася Космаль
Бася Космаль

Після цього інциденту актриса пристрастилася до алкоголю і якби не молодший син Людвіг, то могла б зовсім замкнутися в собі.

Костянтин Степанков-молодший

Сумний список акторів, які втратили дитину, поповнила зірка українського театру і кіно Ада Миколаївна Роговцева – 1 липня 2012 року від невиліковної хвороби помер її син Костянтин Степанков-молодший.

Ада Роговцева і Костянтин Степанков-молодший
Ада Роговцева і Костянтин Степанков-молодший

Олексій Клюєв

Актор, який нещодавно залишив нас – Борис Клюєв колись позбувся свого єдиного сина. Він не спілкувався з його матір’ю і родичами, так як пішов із сім’ї, та намагався не зникати з життя сина. Але в 24 роки Олексій раптово помер від зупинки серця уві сні. Правда, ніхто з близьких, включаючи самого Клюєва, в цю версію не вірив – юнак був здоровий і не мав шкідливих звичок.

Борис Клюєв
Борис Клюєв

Ольга Гафт

З шлюбі з першою дружиною Валентина Гафта, балериною Інною, народилася Ольга – батько душі не чув у дівчинці, нехай відносини з її матір’ю після розлучення стали напруженими. Вона померла вже дорослою, в 29 років, покінчив життя самогубством через конфлікти з самою Інною Єлісєєвої.

Ольга Гафт з батьком
Ольга Гафт з батьком

Актор досі не може пробачити собі той факт, що не забрав доньку до себе і допустив подібне.

Дмитро Домогаров

Аварія забрала життя сина Олександра Домогарова – незважаючи на те, що актор мало спілкувався зі спадкоємцем, його смерть в юному віці сильно вплинула на погляди Олександра.

Олександр Домогаров з сином
Олександр Домогаров з сином

Справа в тому, що коли Дмитро з друзями зупинилися на тротуарі, в них влетів легковий автомобіль на величезній швидкості, і травми виявилися несумісними з життям. Хлопцеві було всього 23 роки.

Дмитро Єгоров

Син Наталії Кустинської був відомий сам по собі – в дитинстві Дмитро Єгоров почав зніматися в дитячих фільмах і казках, але повноцінно реалізувати свій потенціал не встиг.

Дмитро Єгоров знімався у фільмі "Опудало"
Дмитро Єгоров знімався у фільмі “Опудало”

Його тіло знайшли після того, як протягом кількох днів Дмитро не повертався додому. Лікарі констатували смерть від серцевого нападу, але чоловіка могли і вбити.

Анна-Марія Мамотова

Олена Захарова зіткнулася з втратою, коли її дочки виповнилося всього 8 місяців – дитина не перенесла вірусної інфекції. Біда привела до розлучення актриси з чоловіком, довгі роки не давала повернутися до нормального життя і творчості.

Олена Захарова з дочкою
Олена Захарова з дочкою

Уже тепер Захарова ростить ще одну доньку, намагаючись рухатися далі.

Діти Володимира Кузьміна

Співак Володимир Кузьмін пережив таку трагедію двічі – його дочку Єлизавету вбив залицяльник, а через 7 років загинув син Степан. У квартирі тоді почалася пожежа, і він вискочив з вікна, намагаючись врятуватися.

Валерій Кузьмін з старшими дітьми
Валерій Кузьмін з старшими дітьми

Виконавець не може пробачити собі обидві втрати і вважає себе винуватим, адже присвячував кар’єрі куди більше уваги, ніж дітям.

Ось ще знаменитості, які втратили дітей

Віктор Павлик

Син відомого співака помер від саркоми хребта в 2020 році.

Віктор Павлик з сином
Віктор Павлик з сином

Міягі (Азамат)

1,5-річний син випав з вікна.

Міягі з сином
Міягі з сином

Яна Троянова

Син Микола повісився через нещасливе кохання і інших проблем.

Яна Троянова і Микола
Яна Троянова і Микола

Валерій Меладзе

Перший син прожив всього лише 10 днів. Співак нічого не знав, так як був в іншому місті, і побачив хлопчика тільки на похоронах.

Валерій Меладже з першою дружиною
Валерій Меладже з першою дружиною

Ірина Безрукова

Син Андрій помер в 25 років. Він впав у ванній, розбив голову, але поруч нікого не було, щоб допомогти і він помер від крововтрати.

Ірина Безрукова з сином
Ірина Безрукова з сином

Валерій Золотухін

Його син Сергій повісився в 27 років з невідомої причини.

Валерій Золотухін з сином
Валерій Золотухін з сином

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.