Андрію Данилку – 47, а Вєрці Сердючці 27 років: дуже цікаві факти про них

Улюбленець української (та й не тільки української) публіки 2 жовтня відзначив свій 47-й день народження.

Андрій Данилко – дуже різностороння особистість. Він не тільки артист-комік, але і драматичний актор, пише дуже серйозну інструментальну музику і вірші, створює сценарії для фільмів. Він автор і виконавець пісень, телеведучий, успішний продюсер. Його сценічний образ асоціюється з ім’ям Вєрки Сердючки – смішний провідниці з величезним бюстом (з кульок) і гострим язиком.

Вєрка Сердючка з мамою
Вєрка Сердючка з мамою

А є такі моменти в його біографії, про які ви навіть не здогадувалися. Ось тільки самі вражаючі факти.

Андрій народився 2 жовтня 1973 року в Полтаві, мама працювала маляром на будівництві, батько був шофером. Мама Андрія живе в селі Клименки під Полтавою, веде просте життя, тримає велике господарство. Син до неї в село не приїжджає взагалі, він село не любить. Мама іноді до нього в Київ їздить.

Мама Андрія Данилка
Мама Андрія Данилка

Батько помер від раку, коли Андрію було 7 років. Мама працювала на трьох роботах, а дивилася за хлопчиком старша зведена сестра Галина Гришко.

Андрій Данилко в першому класі
Андрій Данилко в першому класі

У школі Данило був двієчником і хуліганом, але дуже добре малював, оформляв стінгазети. А вдома переписував картини на релігійну тематику. Коли його запитали, ким хоче стати, коли виросте, школяр відповів, що єпископом України.

"Дорослі" картини Андрія Данилка
“Дорослі” картини Андрія Данилка

Андрій згадував, що в дитинстві вони з друзями розважалися тим, що влаштовували пишні похорони для щурів, яких ловив їх дворовий пес.

Після 8-го класу Данилко вступив до Київського училища естрандно-циркового мистецтва, звідки через півтора року був відрахований за невстигання і “творчу безперспективність “.

Щоб купити квитки на потяг до Києва (або додому) або на якийсь фестиваль, хлопець збирав і з давав пляшки.

Андрій Данилко в юності
Андрій Данилко в юності

Першим місцем роботи після відрахування з училища стала посаду кореспондента в газеті “Комсомолець Полтавщини”. Там була дуже маленька зарплата, але багато відряджень і ніхто не хотів працювати, а Андрію поїздки сподобалися.

Коли хлопцеві виповнилося 20 років, він на якомусь вечорі зобразив смішну провідницю Вєрку. Номер так сподобався, що його показали на місцевому ТБ, а потім і на центральному українському каналі. Так на світ з’явилася Вєрка Сердючка.

Ім’я Вєрка він взяв у колоритній шкільної прибиральниці, яка школярів сварила коронними фразами, їх Андрій використовував в своїх монологах. А прізвище – від однокласниці Анни Сердюк, якої Андрій пообіцяв, що він її прославить на весь світ. Свою обіцянку, як бачимо, він дотримав.

Після участі в Євробаченні, Вєрка стала знаменитою на весь світ.

Вєрка Серлючка на Євробаченні
Вєрка Серлючка на Євробаченні

Відомо, що Данилко жодного разу не був одружений. Але є версія, що він вже багато років живе колегою по сцені Інною Білоконь, яка грає роль мами Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Насправді Інна заміжня – її чоловік Олег Білоконь, він живе в Полтаві.

Інна Білоконь з чоловіком на Дні народження Данилко 5 років тому
Інна Білоконь з чоловіком на Дні народження Данилко 5 років тому

У Інни і Олега є дочка Яна, яка зараз зі своїм другом живе в Польщі.

Яна Білоконь
Яна Білоконь

Проте, диму без вогню не буває, так як папараці зловили артистів, які цілуються на відпочинку в Італії.

Данилко і Білоконь відпочинку
Данилко і Білоконь відпочинку

Рік тому стало відомо про загадкове фізичному і психічному недугу, через яку він не може їсти, але при цьому поправляється. Якось в інтерв’ю Данилко зізнався, що на лікування він витратив нечувану суму і тепер змушений строго стежити за здоров’ям. Через це він навіть зробив перерву в кар’єрі.

Ми щиро вітаємо Андрія Данилка з Днем народження і бажаємо найкращого!

 

 

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.