85 років, 250 ролей в кіно, 3 дружини, двоє дітей – Армен Джигарханян відсвяткував ювілей

Армен Борисович Джигарханян воістину видатний артист і з 85-річним ювілеєм його привітали не тільки рідні та колеги, але президенти і прем'єри - Росії та інших країн. Правда і в цей день не обійшлося без скандалів.

Ювілей і жіночі розборки

Зараз Армен Борисович знову возз’єднався зі своєю другою дружиною Тетяною Власової, а та не дає йому спілкуватися з пресою і не пустила на ювілейний вечір, який в театрі підготували для нього. Аргументувала це жінка небезпекою підхопити коронавірус, що для літньої людини може стати фатальним.

Тетяна Власова стверджує, що Армен Борисович в доброму здоров’ї, правда, йому важко пересуватися і тому він їздить на візку. У нього ясний розум і він відмінно все розуміє. Тільки ось просить ніколи не згадувати про третю дружину Віталіну Романівську-Цимбалюк, з якої скандально розлучився в минулому році.

Армен Джигарханян і Тетяна Власова у 2020 році
Армен Джигарханян і Тетяна Власова у 2020 році

Сама ж Віталіна з теплотою згадує про колишнього чоловіка, але вона впевнена, що у Армена Борисовича стареча деменція, яка стала розвиватися ще коли вони були в шлюбі. Цим і скористалися друзі Власової, які налаштували Джигарханяна проти неї, обмовили і добилися їх сварки.

Армен Джигарханян і Віталіна
Армен Джигарханян і Віталіна Романовська-Цимбалюк

Як підтвердження вона наводить той факт, що їй не тільки не дозволили його провідати, а й навіть привітати по телефону. Власова боїться, що до Джигарханяна повернеться пам’ять і він вижене її зі свого будинку. А уважною вона до чоловіка стала з-за великого спадку, хоча більше 20 років прожила в США і про Армена Борисовича і не згадувала.

Армен Джигарханян і Тетяна Власова
Армен Джигарханян і Тетяна Власова

Важко сказати, де тут правда, але дійсно, Джигарханян навіть по телефон ні з ким не спілкується і особисто привітання не приймав.

Як би там не було, він залишається найвідомішим і успішним вірменським актором театру і кіно. Ось деякі факти з його біографії.

Життя Джигарханяна

Народився він в Єревані, в 1935 році. Батько покинув сім’ю, коли хлопчикові виповнилося 6 місяців. Виростив його і сестру Гаяне вітчим, якого Армен Борисович згадує з теплотою і любов’ю.

Посля школи спробував вступити в ГІТІС, але його не взяли через сильний акценту. Тоді хлопець влаштувався на роботу в кінокомпанію «Арменфільм» помічником оператора. А через рік вступив до Єреванського художньо-театрального інституту, після закінчення якого працював в Російському драматичному театрі імені К.С. Станіславського в Єревані.

Джигарханян в молодості
Джигарханян в молодості

А далі його запросили в Москву, в Московський театр імені Ленінського комсомолу, потім працював в театрі ім. Маяковського.

Першу роль в кіно зіграв в 1960 році у фільмі «Обвал». А після ролі Артема Манвелян в картині «Здрастуй, це я!» Джигарханян став дуже популярним. Всього зіграв більше 250 ролей в кіно – він сам збився рахувати. в 1985 році отримав звання Народний артист СРСР.

Роль Горбатого у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна"
Роль Горбатого у фільмі “Місце зустрічі змінити не можна”

Особисте життя

Першою дружиною стала актриса Єреванського театру Алла Ванновська, на 14 років старше. Вона народила доньку Олену, а потім захворіла психічним розладом. Вони розлучилися, а батько забрав дочку до себе.

З Тетяною Власової також познайомився в Єревані. Вона кинула чоловіка через любов до Армена. Вони разом переїхали в Москву, він усиновив її сина Степана, а вона удочерила його дочка Олену. Спільних дітей у них не було.

Джигарханян з сином Степаном та онуком
Джигарханян з сином Степаном та онуком

У 1999 році Джигарханян купив дружині будинок в США і з того часу вона жила там. Коли вони розлучилися – невідомо, але в 2016 році, у віці 81 року він одружився на 35-річній піаністці Віталіні Романівській-Цимбалюк. Уже через рік з грандіозним скандалом і звинуваченнями вони розлучилися.

У минулому році колишня дружина Тетяна Власова повернулася з США, щоб доглядати за екс-чоловіком.

Рідна донька Олена наклала на себе руки у віці 23 років разом зі своїм коханим – вони в гаражі надихалися чадним газом.

Джигарханян з донькою Оленою
Джигарханян з донькою Оленою

За словами Романовскої-Цимбалюк батько жодного разу не був на могилі дочки і не хотів про неї говорить. Вона вважає, це через почуття провини.

 

 

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.