Знамениті чоловіки, яких важко впізнати через пластику

Не тільки жінки шукають в собі недоліки. Чоловіки теж часто незадоволені своєю зовнішністю. Деякі навіть вдаються до послуг хірургів. Ми зробили підбірку зіркових представників сильної статі, яких важко впізнати після пластики.

 "" Олександр Малінін

Після того, як співак Олександр Малінін опублікував фото з відпочинку, шанувальники заговорили про те, що він разом з дружиною відвідує одного косметолога. А той, у свою чергу, коле їм однакові філери. На таку думку фанатів наштовхнула неймовірна схожість артиста з дружиною.

 "" Дмитро Дібров

Причина хірургічних і косметологічних втручань Дмитра Діброва – молода дружина. Він робить уколи краси, а також підтягує обличчя. Незважаючи на старання, артист молодше виглядати не став.

]  ""

Валерій Леонтьєв

Співакові Валерію Леонтьєву – 70 років. Незважаючи на це, в артиста – прекрасна фізична форма, а ось обличчя, яке нагадує маску, таки видає його справжній вік.

 "" В’ячеслав Зайцев

Популярного дизайнера В’ячеслава Зайцева постійно оточують молоді красиві дівчата Чоловікові вже 82 роки, але поступатися «свіжій крові» він поки не збирається. Модельєр продовжує випускати нові колекції. Він позбувся від зморшок, а разом з ними пішла і природність.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: А ви б впізнали? Як сьогодні виглядають двійнята із «Сватів» Віка і Микита Ковальови.

Нагадуємо, що Том Хенкс і дружина перебувають в ізоляції через зараження коронавірусом.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.