Ірина Білик показала маленького сина від п’ятого чоловіка: весь в батька

Відома українська співачка Ірина Білик приміряла роль героїні роману і поділилася зі своїми шанувальниками книжкової рекомендацією.

50-річна співачка Ірина Білик на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала ряд знімків, де вона позує в образі героїні свого улюбленого роману. Білик закликала своїх прихильників прочитати роман “Дилери реальності” Ніколаса Димитрова.

На знімках, крім себе артистка показала і свого молодшого сина – 4-х річного Табриза. На фото хлопчик в костюмі позував з книжкою в руках. Шанувальники артистки прийшли в захват від її нових фотографій, але більшість компліментів були присвячені саме синові Білик. Багато відзначили, що Табриз дуже схожий на свого батька – продюсера і фотографа Аслана Ахмадова. «Дуже красивий хлопчик», «Як він схожий на батька», «Хлопчик – копія тата», – написали підписники.

Молодший син
Молодший син Ірини Білик Табріз

Нагадаємо, Табріз – другий син Ірини Білик від її п’ятого чоловіка 47-річного фотографа Аслана Ахмадова. Дитину парі народила сурогатна мати. Також у співачки є 21-річний син Гліб.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.