Як виглядали Собчак і Королева до слави і пластики? Співачка показала фото, яке ще ніхто не бачив

Співачка Наташа Корольова виклала у себе в Інстаграм фото зі своєю давньою подругою дитинства Ксенією Собчак. Шанувальники пов'язують це з тим, що сьогодні у Собчак в Ютуб-шоу вийшло інтерв'ю з Тарзаном і його Русалкою.

У коментарі до фотографії Наташа поділилася своїми роздумами з приводу того, скільки всього сталося в її житті з моменту того, як з’явився цей знімок.

“Йшли роки, за цей час відбулося багато яскравих подій як зі знаком мінус, так і зі знаком плюс в житті у кожної з нас “, – пише Наташа.

Вона уточнила, що усі, хто хоче почути правду про скандал і зрадах, можуть подивитися шоу Ксенії, і побачити все з перших вуст, а не вестися на обговорення, чутки і провокації. Також в підписі до публікації вона натякнула керівництву Першого каналу про те, що готова відстоювати свої права на законодавчому рівні – нібито знімальна група і виконавчі продюсери каналу порушили статтю 23 Конституції РФ, і втрутилися в її особисте життя. А передачі Першого каналу Королева назвала “третьосортними “.

На фото можна побачити, як сильно змінилися дівчинки, тепер уже жінки з часів своєї молодості. Тоді вони ще були мало кому відомими, а зараз помінялися не тільки риси обличчя, але і визнання з боку публіки – їх імена знає вся країна.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.