Дмитро Нагієв похвалився накачаним тілом: в його роки це рідкість

Відомий телеведучий, актор і зірка серіалів "Кухня ", "Фізрук " та інших похвалився своїми шикарними формами без футболки.

Неймовірно харизматичний Дмитро Нагієв показав знімок з ранкової пробіжки, і написав: “Я давно міг би стати кращим, але ох вже це почуття сорому. Хотілося б, звичайно, трохи менше випендрюватися, але поки немає такої можливості “.

У коментарях йому зробили компліменти з приводу зовнішності колеги Аліка Смєхова та Володимир Сичов.

Шанувальники почали писати, що, як для свого віку, він відмінно виглядає.

Нагієв, незважаючи на шикарну зовнішність і харизму, до сих пір не одружений

Так, він вважається одним з найбільш завидних холостяків Росії. Чому не знайшов до сих пір ту саму – не знає, але припускає, що це через відсутність почуття гумору. Хоча сам не раз був ведучим і учасником гумористичних програм.

Відзначимо, зараз Дмитру Нагієву вже 53 роки. За час своєї активної творчої діяльності на сцені і перед камерою, він знявся в таких відомих фільмах і серіалах: “Кухня “, “Непрощений “, “Найкращий день “, “Фізрук ” та інші. Також був провідним легендарної програми “Вікна “, “Голос країни ” та інших.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.