Тіна Кароль одягла шикарну атласну сукню з нескромним розрізом і показала багато зайвого

Популярна українська співачка Тіна Кароль похвалилася шикарним атласним платтям з нескромним розрізом, показавши багато зайвого. Новий образ артистки для «Танців з зірками» не залишився без уваги.

Шанувальники героїні статті помітили, що останнім часом вона все частіше і частіше публікує в соціальних мережах несподівано відверті фото. Не виключено, що це пов’язано зі змінами в її житті — в недавньому інтерв’ю для програми «ЖВЛ» на 1+1 Тіна зізналася, що через 7 років самотності знову готова закохатися.

Тіна Кароль доглядає за городом після зйомок
Тіна Кароль

У 2013-му Кароль поховала свого чоловіка і продюсера Євгена Огіра. Для зірки це був великий удар — їй знадобилося чимало часу, щоб прийти в себе. Судячи з усього, це нарешті сталося.

Відходячи від образу вічної вдови, виконавиця стала виходити на сцену в досить відкритих нарядах, які акцентують увагу на її ідеальній фігурі.

Тина Кароль в шестом эфире «Танцев»
Тіна Кароль в шостому ефірі «Танців»

Так, в шостому випуску «Танців з зірками», де Тіна є співведучою Юрія Горбунова, вона підкорила публіку розкішною сукнею з атласу з пікантним вирізом в зоні декольте і не менш пікантним розрізом на спідниці, який оголює ноги.

Звичайно, в коментарях співачку засипали цілою горою компліментів:

  • «Ну що тут скажеш? Красива, шикарна, самодостатня, щаслива жінка, гідна всього найкращого. Не перестаю захоплюватися нею»;
  • «Яка сонячна»;
  • «Неймовірна!», — пишуть користувачі.
Комментарии поклонников Тины Кароль в Instagram
Коментарі шанувальників Тіни Кароль в Instagram

Це лише мала частина приємних слів на адресу Кароль, але не обійшлося без критики та регулярних порад одягатися більш стримано:

  • «Поскромніше можна? Скромність прикрашає людину. Що занадто — то погано»;
  • «Треба щось з грудьми робити, а то як млинці»;
  • «Стала оголятися дуже, але ж є син. Скромніше треба бути».
Неодобрительные комментарии пользователей Instagram
Несхвальні коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.