«Труснуло старовиною»: 41-річна Катя Бужинська показала тіло в прозорому вбранні

Співачка і модель Катерина Бужинська виклала собі в Інстаграм знімок в ретро-вбранні. Фотографія спровокувала безліч обговорень і компліментів.

Бужинської вже за 40, але, тим не менш, вона виглядає непогано, і прагне показати своє шикарне молоде тіло публіці. Останній її наряд – ретро плаття, прозоре, мереживне, попелястого кольору. Вона в ньому чимось схожа на Мерилін Монро – така ж легка, вітряна, чарівна і приваблива.

У підписі до фотографії Катя Бужинська додала трохи мотивації шанувальникам. Написала, що, що б не трапилося, вона продовжує вірити в краще.

“Давайте вірити в краще і жити надією, що все буде ДОБРЕ !!!! “, – пише Катя Бужинська.

Катерина Бужинська – українська співачка, яка володіє рідкісним вокальним тембром меццо-сопрано. Також вона має титул Заслуженої артистки України та Народної артистки України. Довгі роки активно виступає як на місцевій публіці, так і на міжнародній. Її чоловік – Дімітар Стойчев. У них є двоє спільних дітей, яким вже скоро буде по 4 роки.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.