Дружина Влада Ями розповіла, що готує йому на сніданок: ням-ням такий!

Кохана дружина хореографа і судді «Танців із зірками» Влада Ями Лілія знає, який насичений подіями і репетиціями день у нього. І щодня готує йому ситні, смачні і різноманітні сніданки. Що ж любить Влад?
Зараз відомий хореограф Влад Яма часто мелькає на екранах – кожні вихідні його можна побачити в шоу «Танці з зірками», в той час як до прокату готуються повнометражні стрічки за участю актора. У Ями дуже щільний графік, тому багато хто цікавиться його дієтою, що дозволяє залишатися в ідеальній фізичній формі при інтенсивних навантаженнях. Нещодавно дружина зірки, Лілія, поділилася нарешті деякими стравами з ранкового меню хореографа.
Лілія Яма
Лілія Яма
Саме любляча дружина годує Влада Яму з ранку – в їхній родині заведено спільні сніданки. Так як пара дотримується здорового збалансованого харчування, рецепти їх улюблених страв підуть на користь всім, хто вирішить їх спробувати.
Лілія пропонує вибрати, який з рецептів їй показати в своєму приготуванні
Лілія пропонує вибрати, який з рецептів їй показати в своєму приготуванні
У своєму Інстаграмі Лілія розповіла про такі варіанти сніданку, що забезпечують танцюриста енергією на довгий робочий день:
  • Боул з лососем – модне гавайське блюдо, яке складається з рису, шматочків риби і авокадо. Багато хто порівнює його з «ледачими суші».
  • Шакшука з вершками – підсмажені з цибульний-помідоровим соусом яйця.
  • Тости з авокадо, травами, свіжими овочами та салатом, зрідка з сиром – легкий хрусткий сніданок.
  • Яйця Бенедикт з соусом песто – розміщення на скибочках хліба яйця пашот.
  • І на десерт – вафлі з натуральним йогуртом за смаком і свіжими ягодами.
Яйця Бенедикт з соусом песто
Яйця Бенедикт з соусом песто

Всі вищеперелічені блюда здаються вкрай апетитними – найцікавіше, що багато хто з них готуються дуже просто. Чим не привід спробувати їх приготувати?

Сім'я Влада Ями
Сім’я Влада Ями

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.